دسته : آشپزخانه تیردانلود , غذا های ایرانی , ,
طرز تهیه بورانی کدو حلوایی
بورانی کدو حلوایی از غذاهای محلی استان مازندران است که می توان آن را یک وعده کامل نامید.
مواد لازم برای بورانی کدو حلوایی
- کدو حلوایی
- ماست
- دارچین
- نمک و فلفل
اول کدو رو می شوریم بعد برش می دیم و با کمی آب می ذاریم بپزه (توش خیلی آب نریزید چون خود کدو آب میندازه) یادتون باشه حرارت گاز رو کم کنید که ته نگیره.
با قاشق کدوها رو از پوستش جدا کرده و داخل غذاساز بریزید (لزومی نداره حتما" از غذا ساز استفاده کنید چون خود کدو نرمه).
ماست و نمک و فلفل و دارچین رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. می تونید با دارچین تزئین کنید.
نکات تکمیلی در مورد بورانی کدو حلوایی
بورانی کدو حلوایی جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بورانی کدو حلوایی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
برچسب ها : بورانی کدو حلوایی , پخت بورانی کدو حلوایی , تهیه بورانی کدو حلوایی , تهیه بورانی , غذای محلی ,